Megamix Comimpex


OFERTA DE SEZON COŞURI DE FUM Megamix - Birouri Megamix - Showroom Megamix - Administrativ Megamix - Proiectare Megamix - Producţie Megamix - Depozit

OFERTA DE SEZON COŞURI DE FUM

Coşuri de fum din tablă zincată la exterior şi inox la interior, inox (mat sau oglindă) la exterior şi inox la interior

Read more...

Megamix - Birouri

Birouri - Cluj-Napoca Str. Elicei Nr. 6

Megamix - Showroom

Showroom - Cluj-Napoca Str. Elicei Nr. 6

Megamix - Administrativ

Administrativ - Cluj-Napoca Str. Elicei Nr. 6

Megamix - Proiectare

Proiectare şi consultanţă tehnică

Megamix - Producţie

Producţie - Produsele MEGAVENT sunt realizate în propria noastră fabrică înființată în anul 2011, care este dotată cu utilaje de cea mai înaltă tehnologie.

Megamix - Depozit

Depozit - Cluj-Napoca Str. Elicei Nr. 6

Coşuri de fum - OFERTA SEZONULUI RECE

Oct 29, 2017
|
Posted by: maintainer
|
Category: General
Coşuri de fum din tablă zincată la exterior şi inox la interior, inox (mat sau oglindă) la exterior şi inox la interior.
Coşurile de fum se utilizează pentru centrale cu combustibili pe gaz, lemn sau combustibil lichid. Coşurile de fum au pereţi dubli cu izolaţie termică din vată minerală şi pot fi confecţionate, în funcţie de preferinţele clientului, din: tablă zincată la exterior şi inox la interior, inox (mat sau oglindă) la exterior şi inox la interior. Producem coşuri de fum de diferite diametre în funcţie de cerinţele clienţilor. Coşurile de fum au în componenţă un vas de colectare condens cu picurător şi un capac de vizitare. Coşurile de fum sunt confecţionate din tronsoane între 1-3 m lungime, care se îmbină între ele prin mufare.
To Top of the page
eXTReMe Tracker