Megamix Comimpex


TEKNO POINT, societate italiană certificată ISO 9002, specializată pentru fabricarea sistemelor de ventilaţie (ventilatoare, accesorii, etc.) şi climatizare (sisteme de aer condiţionat), pentru uz domestic şi industrial.


 
ACP (Air Conditioning Products) companie israeliană fondată în 1982 , unic producator în România de grile şi anemostate pentru sisteme de climatizare şi ventilaţie.


 
ACM KALTE-KLIMA, companie italiano-germana, specializata in producerea de echipamente de climatizare (Rooftop-uri, Chillere, Sisteme Close Control pentru camere server).


 
SAMSUNG, lider mondial in fabricarea de echipamente de aer conditionat petru uz domestic si industrial.


 
DAIKIN, renumita societate japoneză, fondată în 1924 care produce o gamă bogată de sisteme de aer condiţionat, de climatizare şi producere a apei răcite.
 

 

LMF Clima, companie italiană specializată în producţia de centrale de ventilare, climatizare şi recuperatoare de căldură.

 


               

MAICO  ITALIA cu diviziile DYNAIR şi  ELICENT este o importantă companie italiană specializată în producția de ventilatoare pentru uz domestic și industrial.


KLIMAGIEL este o companie italiană care produce tubulatură textilă de ventilație. Tubulatura textilă este un produs nou, ușor de montat și fabricat din materiale de înaltă calitate. Materialele folosite nu permit formarea de bacterii putând fi chiar spălată.

To Top of the page
eXTReMe Tracker